Un tânăr care nu a oprit la semnalele polițiștilor a fost urmărit în trafic. La un moment dat acesta a coborât din autoturism și a luat-o la fugă în pădure. El era atât de beat încât nu se putea ține pe picioare.

Marți, ora 00.30, în timp ce acționa pe DJ 209G din comuna Ulma, un echipaj din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism marca Audi A6,  înmatriculat în Marea Britanie.

Conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție în funcțiune, pe o distanță de aproximativ patru km, până la drumul forestier „Gigolea”.

La moment dat, șoferul a coborât din autoturism și a luat-o la fugă către zona împădurită adiacentă drumului forestier. S-a procedat la urmărirea persoanei de sex masculin pedestru, circa 20 de metri, aceasta dezechilibrându-se și căzând într-o tufa cu urzici din cauza stării de ebrietate.

Bărbatul a fost a fost prins de polițiști, acesta fiind identificat ca fiind un localnic de 25 de ani. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 25 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Articolul precedentTrei răniți după ce o mașina s-a răsturnat în șanț
Articolul următorTrei polițiști de frontieră suceveni au fost avansați în grad