Un tânăr de 20 de ani din comuna Mitocu Dragomirnei a fost imobilizat și încătușat de polițiști după o urmărire în trafic.

Luni seară, în jurul orei 21.45, în timp ce acționa pe DJ 208D din comuna Mitocu Dragomirnei, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a observat un autoturism al cărui conducător auto avea un comportament suspect, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia prin folosirea semnalelor acustice și luminoase ale autospecialei de poliție.

Conducătorul auto nu a oprit și a continuat deplasarea pe DJ 208D și pe drumuri neclasificate, fiind blocat și oprit de polițiști. Acesta a fost imobilizat și încătușat de oamenii legii.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.