Freamăt de speranță pentru Cristiana Groșan, adolescenta care se luptă cu deficitul de lipază acidă lizozomală

Spectacolul „Freamăt de speranță” din acest an o va ajuta pe Cristian Groșan, o tânără de 17 ani care suferă de deficit de lipază acidă lizozomală.

Clubul Interact Suceava – Bucovina organizează o noua ediție a spectacolului „Freamăt de speranță”, joi, 15 august, de la ora 18.00, la Auditoriumul „Joseph Schmidt” de la USV. Organizatorii propun un spectacol plin de bucurie, spirit artistic și energii pozitive, iar participanții îi vor întinde astfel o mână de ajutor unei adolescente care se luptă cu o boală extrem de rară.

„Cauza pentru care luptăm este fosta noastră colega de la Interact Baia Mare, Cristiana Groșan, în vârstă de 17 ani. Din păcate, ea suferă de o boala extrem de rara, deficit de lipază acidă lizozomală, care necesita tratamente foarte costisitoare. Vă invităm cu mare drag să ne fiți alături și să ne ajutați să ne îndeplinim scopul, să o ajutăm pe Cristiana!”, au transmis organizatorii evenimentului.

Biletele pot fi achiziționate de la membrii Interact sau, în ziua evenimentului, de la intrare. Donaţia minimă este de 5 lei.