Un tânăr de 23 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc a fost găsit mort lângă un panou electric, în incinta firmei pentru care lucra. Tragedia a avut loc joi după-amiază.

Tânărul a fost găsit fără viață de către un coleg. Speriat, bărbatul a sunat la 112 și la fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru victimă, fiind declarat decesul.

Polițiștii au ajuns și ei la sediul firmei de distribuție din municipiul Câmpulung Moldovenesc și au stabilit că tânărul era angajat acolo de un an și nouă luni.

Oamenii legii au vorbit cu angajații și au aflat că aceștia obișnuiau să depoziteze cheia de acces în incinta halei în tabloul electric, care nu era închis sau asigurat cu lacăt sau sigiliu.

Joi, în jurul orei 17.00, tânărul de 23 de ani a venit la serviciu și s-a deplasat la tabloul electric pentru a lua cheia. Pe fondul neatenției,  acesta a atins elemente din panoul electric. El a fost găsit decedat în poziția căzut cu mâna dreaptă în interiorul tabloului electric.

Cu ocazia activităților de cercetare la fața locului, de față a fost și reprezentant din cadrul ITM Suceava. Nu sunt suspiciuni cu privire la decesul tânărului, dar au fost constatate nereguli cu privire la modul de asigurare a tablourilor și rețelei electrice.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunile de „ucidere din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate muncă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate muncă”.

Articolul precedentO șicanare în trafic a dus la un accident. Unul dintre șoferi a fost luat la bătaie
Articolul următorTrei muncitori prinși sub un mal de pământ, la Calafindești VIDEO