Incidentul s-a petrecut sâmbătă noapte pe o stradă din municipiul Suceava. La fața locului au ajuns pompierii și polițiștii.

Un tânăr a sesizat prin SNUAU 112 izbucnirea unui incendiu la un autoturism parcat pe strada Tipografiei.

La fața locului au ajuns polițiștii care l-au identificat pe cel care a sunat la 112. Tânărul a declarat că în timp ce se afla în fața unui restaurant din zonă a observat că din interiorul autoturismului iese fum. Acesta s-a deplasat împreună cu un prieten și au observat că motorul mașinii era pornit, iar pe scaunul stânga față de la șofer se afla un bărbat care părea că doarme, în interiorul vehiculului fiind fum.

Cei doi au încercat să deschidă portierele și au bătut în geam, însă bărbatul respectiv nu a reacționat. Imediat în zonă a oprit un alt șofer, care a încercat să ajute, luând o piatră cu care a spart geamul stânga spate. Bărbatul a deschis portierele autoturismului respectiv și l-a scos șofer, moment în care acesta s-a trezit și a luat-o la fugă printre blocuri.

Polițiștii au efectuat verificări cu privire la proprietarul autoturismului, fiind astfel identificată o femeie, care a declarat că mașina este condusă de soțul ei, de 36 ani, localnic.  Femeia le-a spus oamenilor legii că bărbatul se afla la domiciliu sub influența băuturilor alcoolice, doarmea și nu se putea comunica cu el.

De asemenea, aceasta a relatat că în cursul serii de sâmbătă soțul ei a consumat băuturi alcoolice pe o terasă situată în apropiere de mașină fapt confirmat și de către alți martori, nefiind prima dată când bărbatul doarmea în mașină.

La fața locului a ajuns și un echipaj de pompieri din cadrul Detațamentului de Pompieri Suceava care a constatat faptul că nu exista nici un incendiu, fiind vorba de o conductă de răcire spartă la motor care a generat aburi în interiorul autoturismului, martorii crezând că era fum.

Articolul precedentCine este șoferul care și-a pierdut viața după ce s-a răsturnat cu mașina într-o râpă FOTO
Articolul următorAutori din Europa și Africa vor participa la Salonul de Carte de la USV