Acesta a suferit în luna octombrie a anului trecut un accident vascular, în urma căruia a rămas cu o depresie severă, pentru care urma tratament.

Bărbatul de 70 de ani, din municipiul Rădăuți, și-a pus capăt zilelor într-o anexă gospodărească. Descoperirea macabră a fost făcută de soția acestuia. Joi, în jurul orei 18.00, femeia a plecat de la domiciliu până la un magazin din apropiere, iar când a revenit, după aproximativ 30 de minute l-a găsit pe bătrân spânzurat în podul unei anexe de lângă locuință. Aceasta a sunat la 112 și a solicitat intervenția ambulanței.

Cadrele medicale, ajunse la fața locului, nu au mai putut face nimic, constatând decesul bărbatului. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la morga Spitalului Municipal RădăuțI în vederea efectuării necropsiei.

Potrivit apropiaților, bărbatul a suferit în luna octombrie 2018 un accident vascular, în urma căruia a rămas cu o depresie severă, pentru care urma tratament de specialitate. Rudele au povestit că bătrânul le-a spus de mai multe ori în ultimele zile că se va spânzura.