Acesta a suferit în luna octombrie a anului trecut un accident vascular, în urma căruia a rămas cu o depresie severă, pentru care urma tratament.

Bărbatul de 70 de ani, din municipiul Rădăuți, și-a pus capăt zilelor într-o anexă gospodărească. Descoperirea macabră a fost făcută de soția acestuia. Joi, în jurul orei 18.00, femeia a plecat de la domiciliu până la un magazin din apropiere, iar când a revenit, după aproximativ 30 de minute l-a găsit pe bătrân spânzurat în podul unei anexe de lângă locuință. Aceasta a sunat la 112 și a solicitat intervenția ambulanței.

Cadrele medicale, ajunse la fața locului, nu au mai putut face nimic, constatând decesul bărbatului. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la morga Spitalului Municipal RădăuțI în vederea efectuării necropsiei.

Potrivit apropiaților, bărbatul a suferit în luna octombrie 2018 un accident vascular, în urma căruia a rămas cu o depresie severă, pentru care urma tratament de specialitate. Rudele au povestit că bătrânul le-a spus de mai multe ori în ultimele zile că se va spânzura.

Articolul precedentPeste 75 de kilometri de drumuri județene, modernizate cu fonduri europene
Articolul următorȚigări de contrabandă în valoare de peste 36.000 de lei confiscate la Fălticeni, în urma unor percheziții