Un bărbat de 63 de ani din municipiul Suceava, care locuia în comuna Adâncata, și-a pierdut viața după ce s-a răsturnat cu căruța într-o râpă.

Vineri, în jurul amiezii, bărbatul s-a deplasat cu atelajul hipo, la un teren pe care îl deţine în apropierea imaşului din localitatea Adâncata, pentru a strânge fânul.

Acesta nu a revenit la domiciliu până la lăsarea serii, așa că rudele împreună cu mai multe persoane din localitate au pornit în căutarea lui. Bărbatul a fost găsit într-o râpă din apropierea imaşului, unde se răsturnase cu căruţa. Acesta suferise leziuni grave și la fața locului a fost solicitat un echipaj medical.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticată cu „traumatism cranio cerebral sever politraumatizat”, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale.

Sâmbătă, în jurul orei 15.00, din cauza leziunilor suferite precum și a faptului că se afla în comă de grad IV, bărbatul a decedat în unitatea medicală. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Articolul precedentIndividul care a aruncat cu pietre în mocăniță și a tăiat cauciucurile mașinilor unor turiști a fost reținut VIDEO
Articolul următorZece șoferi au rămas fără permise de conducere în doar opt ore