foto arhivă

Un bărbat de 45 de ani din Păltinoasa s-a urcat beat și fără permis la volan. Individul a fost blocat în trafic de polițiști.

Totul s-a petrecut, în noaptea de marți spre miercuri, pe DN 2E, pe raza localității Păltinoasa. Un echipaj rutier din cadrul Poliţiei oraşului Gura Humorului a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție în funcțiune, autoturismul fiind blocat după aproximativ 200 de metri.

Polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, în prezenţa personalului medical a refuzat şi recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, oamenii legii au constatat și faptul că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”.

Articolul precedentO femeie a ajuns la spital în comă alcoolică de gradul IV. Medicii nu au mai putut să o salveze
Articolul următorO femeie beată și-a agresat fiul adolescent. Victima a sunat la 112.