O femeie și-a agresat fiul adolescent, după ce băiatul, vâzând că aceasta este beată, nu a lasat-o să iasă din casă. Agresiunea a avut loc într-o familie din municipiul Fălticeni.

Adolescentul de 15 ani a sunat la 112 și a sesizat că este agresat de mama sa, in vârstă de 42 de ani. La domiciliul acestora s-au deplasat polițiștii care au găsit-o pe mama băiatului, într-o stare avansată de ebrietate. Femeia nu s-a potolit nici în fața polițiștilor și a continuat să fie agresivă cu fiul său. Aceasta a fost condusă la sediul Poliției Municipiului Fălticeni.

Polițiștii au stabilit că marți dimineață femeia a consumat băuturi alcoolice acasă și în jurul orei 12.00 a vrut să plece în oraș. Vazând starea în care se afla mama sa, adolescentul i-a cerut acesteia să rămâna în casă. În acel moment, femeia și-a ieșit din fire și a început să vorbească urât și să-l amenințe pe fiul său. Mai mult, ea a aruncat cu o farfurie spre băiat, determinându-l să sune la 112.

La sediul poliției femeia a continuat să se manifeste violent. Acesta este cunoscută cu afecțiuni psihice așa că polițiștii au solicitat prezența unui echipaj medical. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Suceava – Secția de Psihiatrie Burdujeni, unde a rămas internată.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Articolul precedentUn bărbat din Păltinoasa, beat și fără permis, blocat în trafic după o urmărire
Articolul următorUSV ocupă locul 12, la nivel național, în Webometrics Ranking of World Universities