Bărbatul de 61 de ani, din localitatea Iacobeni, a ajuns la Spitalul Județean Suceava după ce a căzut în canalul de beton, de la o înălțime de 1,3 metri.

Marți după amiază, bărbatul s-a deplasat în holul de la parterul blocului de garsoniere, unde locuiește, unde mai mulți locatari au vidanjat și curățat subsolul de dejecții, din cauza instalației de canalizare defectă.

La un moment dat, victima, care era sub influența băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat și a căzut în canalul de beton, prin gura de vizitare, care era descoperită, de la o înălțime de 1,3 m.

Un vecin, care spăla holul cu un furtun, a auzit un zgomot puternic și când s-a întors l-a văzut pe bărbatul de 61 de ani, căzut în canal, cu fața în sus. Acesta a chemat alți doi vecini și împreună l-au scos pe acesta din canal, inconștient, după care l-au așezat pe o bancă în fața blocului.

Ulterior, victima și-a revenit, dar era amețită și nu avea echilibru. Astfel, un vecin l-a transportat pe bărbat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ulterior, acesta a fost transferat la Spitalul Județean Suceava, unde fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral cu pierdere de cunoștință, plagă contuză regiune occipitală, plagă contuză minimă, cot drept”.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Articolul precedentPagube de 30.000 de lei după un incendiu la Iaslovăț FOTO
Articolul următorRadare și echipaje de poliție din opt județe, miercuri, pe drumurile din Suceava