Radare și echipaje de poliție din opt județe, miercuri, pe drumurile din Suceava

Toate radarele IPJ Suceava, dar și echipaje de poliție din alte șapte județe au fost mobilizate, miercuri, pentru a supraveghea circulația pe drumurile din Suceava.

Agenți rutieri din toate statele Uniunii Europene acționează simultan, miercuri, într-o amplă operațiune pentru depistarea șoferilor care depăşesc viteza legală. Acţiunea Speed Marathon, programată pe durata întregii zile, are ca scop reducerea numărului de accidente rutiere ca urmare a nerespectării vitezei.

În țara noastră, o atenție deosebită a fost acordată județului Suceava, aflat pe primul loc în ultimii ani la numărul accidentelor rutiere mortale.

IPJ Suceava a scos pe străzi toate radarele pe care le are în dotare, printre care și cele patru aparate de tip pistol. Totodată, în sprijinul polițiștilor suceveni au fost mobilizate echipaje de poliție rutieră din alte șapte județe.

Pe drumurile din Suceava acționează echipaje din Iași, Bacău, Brașov, Dâmbovița, Călărași, Sibiu și Hunedoara, inclusiv cu autospeciale neinscripționate. Cele mai multe echipaje au fost mobilizate în zona municipiului Rădăuți și a localităților limitrofe.

Articolul precedentUn bărbat a ajuns la spital după ce a căzut într-un canal
Articolul următorApel umanitar pentru bărbatul care a suferit arsuri grave după explozia unui cazan cu țuică