Un bărbat de 51 de ani, din comuna Dorna Arini, a scăpat cu viață după ce s-a răsturnat cu tractorul. Pentru a se salva, acesta a sărit din utilajul agricol.

Luni dimineață, bărbatul s-a deplasat singur cu tractorul pe terenul său, pentru a transporta la drumul auto mai mulți arbori tăiați și fasonați.

La primul transport acesta a pierdut controlul volanului, nu a mai reușit să țină tractorul pe drum având în vedere înclinația foarte mare, terenul fiind foarte abrupt, iar la prima serpentină a luat-o de-a dreptul în vale răsturnându-se de mai multe ori, oprindu-se la următoarea serpentină, răsturnat pe cupolă.

Bărbatul a sărit din utilajul agricol și a strigat după ajutor, fiind auzit de o vecină care a solicitat o ambulanță la fața locului. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Vatra Dornei de unde a fost ulterior transferată la Spitalul Județean Suceava.

Bărbatul a fost diagnosticat cu contuzie coloană cervico-dorsală, hemitorace drept, șold drept. Acesta a rămas internat în unitatea medicală în secția Chirurgie Toracică ATI.

Articolul precedent1.630 de candidați s-au înscris pentru a doua sesiune a Bacalaureatului, în județul Suceava
Articolul următorO autoutilitară a luat foc în mers, pe DN 17, la Stroiești FOTO