Un autoturism scăpat de sub control a ajuns pe terenul de sport al Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți.

Accident la Liceul Hurmuzachi

Publicată de LaRadauti pe Vineri, 14 februarie 2020

 

Accidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. Un autoturism marca Porsche, cu volan pe partea dreaptă, a distrus o bucată din gardul colegiului și a aterizat pe terenul de sport.  Potrivit martorilor, în urma evenimentului rutier conducătorul auto nu a fost rănit. Acesta ar fi părăsit locul accidentului, cu tot cu plăcuțele de înmatriculare ale mașinii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Potrivit polițiștilor, un tânăr de 27 de ani din municipiul Rădăuti, în timp de conducea un autoturismul marca Porsche Cayenne pe raza municipiului Rădăuți, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcției de mers în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Iacob Zadik – Calea Bucovinei – 22 Decembrie, a părăsit partea carosabila și a lovit gardul care împrejmuiește Colegiul „Eudixiu Hurmuzachi”, oprindu-se pe suprafața terenului de sport care aparține acestei unități de învățământ. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Acesta nu a suferit leziuni fiind singur în mașină.

Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2450 lei. Totodată, s-a procedat la reținerea plăcuțelor de înmatriculare și a certificatului autovehiculului pentru neconformitatea anvelopelor. Administrația colegiului urmează să constate valoarea pagubelor, ce vor fi acoperite de asigurător sau șofer.

Sursă foto Gafencu Dan, Adrian Puha