Un bărbat urmărit de poliție în trafic a abandonat autoutilitara și a fugit.Totul s-a petrecut sâmbătă seara pe raza localității Frătăuții Noi.

O patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a efectuat semnalul regulamentar de oprire unei autoutilitare înmatriculate în străinătate, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acesteia pe o distanță de circa 2,5 km  pe DJ 291A și pe un drum lateral neclasificat spre lunca râului Suceava.

La un moment dat, bărbatul de la volan a oprit vehiculul și a coborât, după care a fugit, fiind urmărit,  imobilizat, încătușat și condus de polițiști  la sediul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un localnic de 27 de ani și a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

Articolul precedentUn tânăr s-a sinucis de teamă să nu ajungă la închisoare
Articolul următorDouă gospodării cuprinse de flăcări în localitatea Brădățel VIDEO