Ucrainean blindat cu țigări de contrabandă, depistat în Vama Siret

ucrainean blindat cu tigari de contrabanda

Un cetățean ucrainean care era blindat pe sub haine cu țigări de contrabandă a fost depistat în timp ce încerca să intre în țară prin Vama Siret.

Vineri dimineață, la ora 4.30, pe sensul de intrare în țară, în Vama Siret, s-a prezentat un șofer la volanul unui Fiat Scudo înmatriculat în Ucraina. În mașină se afla pasager un cetățean ucrainean de 40 de ani. Pentru că li s-a părut ceva suspect, polițiștii de frontieră și vameșii au verificat mașina, persoanele și bagajele. Autoritățile au descoperit că bărbatul era blindat cu țigări de contrabandă.

Bărbatul avea un articol vestimentar special confecționat pentru ascunderea țigărilor. Totdată, țigări de contrabandă au fost găsite și în bagajele bărbatului. În total au fost găsite 294 de pachete de ţigări fabricate în Ucraina.

Ţigările, în valoare totală de 440 lei, au fost ridicate în vederea confiscării. Bărbatul a fost sancționat cu amendă de 5.000 de lei. De asemenea, față de cetăţeanul ucrainean s-a luat măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de cinci ani.

Articolul precedentNoaptea Cercetătorilor Europeni, vineri seară, la USV
Articolul următorVIDEO Ministrul Justiției explică cum poate scăpa Dragnea de judecătorii din dosarul Bombonica