Tunisianul Selim Benachour este noul antrenor al Forestei Suceava

Fostul internațional tunisian Selim Benachour (foto dreapta) a preluat, începând de miercuri, funcția de antrenor principal al clubului de Liga a III-a, Foresta Suceava.

Foresta Suceava are începând de miercuri un nou antrenor principal. Este vorba despre fostul internațional tunisian Selim Benachour. Acesta a condus, miercuri, primul antrenament al galben-verzilor pe stadionul Areni.

Benachour a bifat în cariera de fotbalist 44 de prezențe pentru echipa națională a Tunisiei, reușind să marcheze două goluri.

La echipe de club a evoluat pentru FC Paris Saint-Germain, FC Martigues, ES Troyes AC, Vitória Guimarães SC, Rubin Kazan, Al-Qadisiya, Málaga CF, CS Marítimo, APOEL Nicosia și Mumbai City FC.

S-a retras din activitate de fotbalist în vara anului 2017, de la FC Martigues.

A câștigat Cupa Africii pe Națiuni în 2004, Cupa Franței în sezonul 2003/2004 și a fost de două ori campion al Ciprului, cu APOEL Nicosia, în sezoanele 2012/2013 și 2013/2014.

Benachour va fi secondat pe banca tehnică de Mihai Guriță și Bogdan Tudoreanu (foto stânga).

Retrogradată în Liga a III-a, Foresta Suceava și-a stabilit ca obiectiv revenirea în divizia secundă.

Articolul precedentAutoritățile sucevene sunt în alertă din cauza pestei porcine. În Vama Siret au fost instituite dezinfectoare
Articolul următorIncendiu de proporții la o gospodărie din Marginea. Pagubele se ridică la aproximativ 80.000 de lei