Cu ocazia manifestărilor organizate de Ziua Națională a României, circulația rutieră va fi restricționată pe mai multe străzi din municipiul Suceava.

Astfel, Poliția locală Suceava a dispus măsuri de blocare a traficului între orele 07.00 -19.00 pe străzile: Nicolae Bălcescu, între sens giratoriu Cinema Modern și sens giratoriu McDonalds; Aleea Nucului, între strada Ștefan cel Mare și strada Vasile Bumbac; Libertății, între strada Ștefan cel Mare și strada Vasile Bumbac; Mitropoliei, de la intersecția cu strada Ștefan cel Mare până la intersecția semaforizată cu bulevardul Ana Ipătescu; Ștefan cel Mare, de la intersecția cu strada Nicolae Bălcescu până la intersecția cu bulevardul Ana Ipătescu.

De asemenea, vor fi închise circulației rutiere și vor fi eliberate de autovehicule: în intervalul 30 noiembrie, de la ora 19.00 – 01 decembrie, până la ora 22.00, strada Nicolae Balcescu – zona Parcare; în intervalul 30 noiembrie, începând cu ora 16.00 – 01 decembrie, până la ora 22.00, strada Ștefan cel Mare, zona Parcare și zona BCR – BRD.

Articolul precedentDouă persoane moarte, patru rănite și pagube de 1,5 milioane de lei, efectul celor 125 de incendii din ultimele două luni
Articolul următorProgramul manifestărilor de 1 Decembrie la Suceava