Tânărul de 21 de ani care a fost împuşcat de poliţişti după ce nu a oprit la semnalul acestora a murit în această dimineaţă la spital.

Bărbatul din Suceava împușcat de polițiști a decedat în cursul acestei zile, la Spitalul Județean din Suceava, unde starea sa s-a deteriorat, iar medicii au fost nevoiți în cursul zilei de ieri să intervină chirurgical de urgență.

Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică atunci când tânărul se afla într-o mașină care a fost oprită pe raza localității Moldovița de către o patrulă de poliție. Însă șoferul, un alt tânăr de 21 de ani în loc să respecte semnalele polițiștilor, a călcat pedala de accelerație.

A urmat apoi o urmărire prin localitate, timp în care polițiștii au somat de mai multe ori, prin portavocea mașinii să oprească. La un moment dat, autoturismul de teren în care se aflau tinerii fugari a intrat pe un drum forestier. În acel moment, din nou, a urmat o somație prin portavoce, după care polițiștii au tras două focuri de armă în plan vertical și alte două focuri de armă spre mașina în care se aflau tinerii.

Unul dintre proiectile l-a nimerit pe tânărul de 21 de ani aflat pe bancheta din spate, după ce a ricoșat din roata de rezervă a mașinii. Câteva minute mai târziu un apel la 112 a anunțat cazul unei persoane împușcate. Polițiștii care au ajuns la fața locului l-au găsit pe tânărul împușcat și ceilalți doi pasageri, în mașină.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentFrății Tate ar putea scăpa de închisoare. Cei doi au fost aduşi la Curtea de Apel Bucureşti
Articolul următorO femeie din Neamț a murit într-un autocar. Ea se întorcea din Germania