Tânăr ucis cu un briceag tip box după o ceartă pe tereasa unui bar din Liteni

Un tânăr de 24 de ani a fost ucis, sâmbătă seară, pe o stradă din Liteni, de un adolescent cu care se certase pe terasa unui bar din centrul localității.

Sâmbătă seară, în jurul orei 21.00, pe tarasa barului La Anghelache din Liteni a izbucnit o bătaie între Mihai Iurea, de 24 de ani, din localitate, și Mihai Gabriel Mancaș, de 17 ani, din satul Rotunda. conflictul dintre cei doi a fost aplanat de martori.

La scurt timp, Mihai Iurea (foto) a plecat de pe terasă. El a fost urmărit în drumul spre casă de Mihai Gabriel Mancaș împreună cu Vlăduț Vasile D., de 17 ani, din Rotunda. La un moment dat, Mancaș a folosit un cuțit tip briceag cu protecţie de degete tip box și i-a aplicat victimei șase lovituri în partea superioară a corpului. În urma loviturilor, victim a suferit o leziune puternică și a murit în scurt timp.

Procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore a suspectului minor, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. La rândul lui, Vlăduț Vasile D. este anchetat pentru complicitate la infracțiunea de omor, fără ca față de el să fie dispusă vreo măsură preventivă.

Articolul precedentVIDEO Nuntași care circulă haotic și pun în pericol traficul rutier, filmați pe o șosea din Suceava
Articolul următorVIDEO Un adolescent s-a înecat în râul Suceava, la Dărmănești