Un tânăr de 27 de ani, din municipiul Fălticeni, este căutat de poliție după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors.  Bogdan-Andrei Văleanu a dispărut în data de 12 noiembrie.  

Semnalmente: înălţime de aproximativ 1,75-1,80 metri, 95 kg, constituţie atletică, păr şaten, tuns scurt pe lateral, ochi căprui.

Potrivit apropiaților, tânărul are un tatuaj ce reprezintă trei steluţe pe gât, partea dreaptă, un tatuaj pe antebraţul mâinii drepte, ce reprezintă mai multe forme geometrice şi steluţe.

La momentul plecării acesta era îmbrăcat cu o geacă de culoare roşie, o vestă de aceeaşi culoare, pantaloni tip trening de culoare neagră și era încălțat cu tenişi de culoare albă.

Persoanele care dețin date cu privire la persoana în cauză sunt rugate să apeleze Poliția prin 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Articolul precedentPreotul care, beat fiind, a accidentat mortal o femeie și a fugit de la fața locului a fost arestat preventiv VIDEO
Articolul următorO tânără condamnată la închisoare și dată în urmărire a mers la poliție pentru a-și cere prietenul în căsătorie