Tânăr beat și cu permisul suspendat, urmărit de polițiști. Un echipaj din cadrul Poliției Orașului Dolhasca a observat în trafic, duminică după-amiaza, pe raza satului Budeni, un autoturism care a efectuat manevra de depășire a unui atelaj hipo în mod neregulamentar.

Oamenii legii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, până la intrarea în satul Siliștea Nouă. Conducătorul auto, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul volanului  și a intrat cu autoturismul într-un șanț, iar ulterior într-un lan de porumb. La volan a fost identificat un tânăr de 19 ani, localnic, care are permisul de conducere suspendat. Acesta  a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal ce va fi soluționat procedural.

Articolul precedentO societate de prelucrare a lemnului a fost inundată, după ce un dig a fost rupt de ape, la Bogdănești
Articolul următorA fost semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea clădirii Primăriei Suceava FOTO