Ștefan Mandachi, inițiatorul Campaniei “România vrea autostrăzi”, lucrează la un nou proiect. Acesta face un film documentar de lungmetraj despre accidentele rutiere din România.

„Împreună cu echipa mea (prieteni, colaboratori, experți) lucrăm la un proiect nou. Vom începe pregătirile pentru un film documentar de lungmetraj care are ca teme: tragediile care se repeta în Romania de 30 ani din cauza accidentelor rutiere și a nesimțirii celor care au condus Romania, zona de confort și nepăsare a românilor, importanța unui pas mic de furnică pentru o țară întreagă, reactivarea conștiinței romanilor și corupția și politicul care contaminează curajul oamenilor”, a scris Ștefan Mandachi pe pagina sa de facebook.

Potrivit omului de afaceri sucevean, în cadrul proiectului vor fi luate interviuri politicienilor din toate partidele, antreprenorilor, sportivilor, oamenilor de cultură, preoților, jurnaliștilor, polițiștilor, medicilor, etc.

„Va urma o perioadă de interviuri inclusiv cu politicieni pentru a încerca să depistam cine sunt vinovatii pentru moartea a 2000 oameni anual (mulți nevinovați). Cu siguranță știu ei mai bine cine sunt vinovații. Asta nu înseamnă că imi voi încalca promisiunea că nu voi face politica vreodata în această viață. Un film documentar înseamnă DOCUMENTARE de aceea este ilogic sa excludem din cercetare oameni politici”, a completat Mandachi.

Suceaveanul a precizat că pentru acest proiect îl interesează mărturia oamenilor care au pierdut oameni dragi în accidente rutiere sau și-au distrus viețile din cauza drumurilor foarte proaste.

„Aștept cu mare interes alte idei de la voi cu privire la oameni, victime, locații, evenimente, întâmplări, decese, nervi, situații absurde, cu care sunt sigur că vă confruntați mulți dintre voi. Ai fost la un pas să-ți pierzi viața tu sau vreun apropiat? Ai surprins vreun eveniment? Orice idee, fotografie, imagini pot deveni subiectul filmului. Astfel îți cunoaștem povestea și o ducem mai departe.Noi facem filmul! Împreună!”, a mai scris antreprenorul sucevean pe pagina sa de socializare.

Articolul precedentIarnă în zona de munte a județului Suceava. Drumarii au intervenit cu utilaje și au răspândit material antiderapant VIDEO
Articolul următorToți angajații Spitalului Județean premiați cu câte un salariu minim pentru medalia oferită de președintele Klaus Iohannis