Sâmbătă seara, la Suceava, CSU Suceava și HC Buzău s-au întâlnit în ultima etapă din Liga Zimbrilor, într-un meci care putea decide echipa care urma să joace barajul pentru menținerea în Liga Națională și în sezonul viitor, dar asta și în funcție de rezultatul meciului de la Vaslui, dintre CSM Vaslui și CSM Focșani. Meciul de la Suceava s-a încheiat la egalitate, scor 30-30, în timp ce la Vaslui, Focșaniul a câștigat la limită, 27-28, dar gazdele au trimis mingea în bară în ultima secundă de joc. În urma acestpr rezultate, CSU Suceava și HC Buzău vor rămâne și sezonul viitor în Liga Zimbrilor, iar CSM vaslui va trebui să joace un meci de baraj pentru a mai spera la încă un sezon în prima ligă a handbalului masculin. 

Suceaa a început bine meciul și a condus cu 3-0 în minutul 3, iar în minutul 13 s-au distanțat prima dată la 4 goluri, scor 8-4. În minutul 22 Barro a marcat pentru Buzău și a redus diferența la un singur gol, scor 13-12, dar în minutul 29, după un gol marcat de Gavriloaia, Suceava s-a distanțat la 5 goluri, scor 19-14, rezultat cu care s-a încheiat prima repriză.

În repriza a doua, după 23-18 în minutul 36, Buzău a început să recupereze din deficitul de pe tabela de marcaj, iar în minutul 43 Glendza a redus diferența la două goluri, 25-23. În minutul 49 buzoienii au egalat la 27 după un gol marcat de Broască. timp de cinci minute nu s-a mai marcat niciun gol, iar în minutul 54 Buzăul a preluat pentru prima dată conducerea, după un gol marcat de Monteiro de Barro din aruncare de la 7 metri. În minutul 58 HC Buzău avea două goluri avans, scor 28-30, dar până la final gazdele au mai marcat de două ori, prin Balazs, și meciul s-a terminat la egalitate, scor 30-30. 

CSU Suceava: Makaria, Simulescu, Podovei – Gavriloaia 12, Balazs 8, Kbilashvili 5, Csog 2, Stanciuc 1, Zarițchi 1, Bologa 1, Ștefan, Radu, Vizitiu, Lupu, Bruj, Dascălu. Antrenori: Petru Ghervan, Bogdan Șoldănescu.

HC Buzău: Tcaciuc, Crăciunescu – Anton 8, Mitrovic 6, Barro 6, Glendza 4, Broască 3, Dumitrana 2, Păunescu 1, Mane, Sadovyi, Păunescu, Juskenas, Meduric, Bejinariu, Iordachi. Antrenor: Gabriel Armanu.

Imagine

foto: Fotograful Sportiv

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentAccident rutier la Bălcăuți, cu 10 persoane implicate
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET