Skindred, ultimul cap de afiș confirmat la Bucovina Rock Castle 2019

Organizatorii festivalului Bucovina Rock Castle au definitivat lista trupelor care vor concerta la ediția din 23-25 august 2019.

Trupa britanică Skindred este ultimul cap de afiș confirmat pentru ediția din acest an a festivalului Bucovina Rock Castle. „Amestecul de metal, ska, jungle, hardcore punk, dancehall si reggae e o bomba de energie care va exploda pe scena BRC iar reverberatiile sale vor duce lucrurile la limita nebuniei”, susțin organizatorii.

Totodată, pentru ediția din acest an au mai fost confirmate Luna Amară, Rock’n’Ghena, Relative, Toy Machines și Nightmarion.

Anterior au mai fost confirmate formațiile Leprous, Tesseract, Crowbar, Alternosfera, Grimus, Bloodrush, Mother’s Cake, Am fost la munte și mi-a plăcut, Altar, Paradox Theory, ContrabandX și BlackOut.

Pe de altă parte, organizatorii au anunțat și lansarea ediției blingve, în română și engleză, a siteului www.bucovinarockcastle.com.

Articolul precedentGheorghe Flutur cere ministrului Răzvan Cuc începerea lucrărilor la Drumul Expres Siret – Suceava – Pașcani și la Autostrada care leagă Moldova de Transilvania
Articolul următorIncendiu de proporții la o gospodărie din localitatea Bogdănești VIDEO