Foresta Suceava a început cu dreptul seria meciurilor amicale din această vară. Galben-verzii au câștigat cu 1-4 meciul pe terenul divizionarei a patra Siretul Dolhasca.

Foresta a început meciurile de pregătire pentru Liga a III-a, sâmbătă, cu un amical pe terenul divizionarei a patra Siretul Dolhasca. Echipa antrenată de Bogdan Tudoreanu și Mihai Guriță s-a impus cu scorul de 4-1.

„Galben-verzii” și-au asigurat victoria prin golurile marcate de Paul Mateciuc și nou-veniții Ionuț Artenie, Claudiu Aioanei (penalty) și Vlad Scânteie. De partea cealalta, reusita de onoare a formatiei gazda a venit dintr-un penalty transformat de Constantin Ferariu.

Foresta a inceput în urmatoarea formula de joc: G. Niga – Onofraș, Mateciuc, Ciutac, Ghimp – Capatana, Gulei, Aioanei, Scanteie – Artenie, Grumezescu. Intrați pe parcursul meciului de sâmbătă, englezii Damai Miracle Tampubolon si Zefanya John Tampubolon au fost puși pe liber de suceveni.

Așteapta cinci jucători noi la antrenamentul de luni

Luni sunt așteptati sa se alature lotului alti cinci jucatori. Este vorba portarul Robert Priseceanu (CSM Slatina), fundasii Razvan Dulap (Soimii Lipova) si Razvan Tacutanu (Stiinta Miroslava), mijlocasul Alexandru Stancoschi (fost la FCM Dorohoi) si atacantul Razvan Gorovei (ASU Politehnica Timisoara).

În următorul meci de pregătire, „galben-verzii” vor evolua joi pe terenul divizionarei secunde Aerostar Bacău.

Articolul precedentBătrână de 82 de ani, căutată de zeci de persoane după ce a dispărut de pe imașul din fața locuinței
Articolul următorȘofer băut, prins de polițiști în timp ce conducea cu viteză pe raza localității Ipotești