Ședință PSD Suceava convocată simultan cu protestul pentru autostrăzi

Membrii PSD Suceava din mai multe localități din zona municipiului Suceava au fost covocați, vineri, la o ședință organizată simultan cu protestul pentru autostrăzi.

Senatorul PSD de Suceava Virginel Iordache, coordonator al organizațiilor partidului din localitățile rurale din jurul municipiului Suceava, și-a convocat colegii la o ședință, vineri, la aceeași oră cu protestul pentru autostrăzi. La ședință sunt invitați să participa primarii, viceprimarii, consilierii locali și liderii organizațiilor locale ale partidului din localitățile Bosanci, Moara, Horodniceni, Șcheia, Stroiești, Ciprian Porumbescu, Dărmănești, Todirești, Ilișești, Bălăceana, Comănești, Pârteștii de Jos, Cacica, Botoșana și Cajvana.

Ședința va avea loc după ora 14.00, în comuna Ciprian Porumbescu, situată la 25 de kilometri de municipiul Suceava.

Unii dintre membrii de partid sunt nemulțumiți de organizarea ședinței pentru că și-ar fi dorit să participe la protestul pentru autostrăzi. Senatorul PSD Virginel Iordache susține că el nu a avut intenția de a sabota protestul pentru autostrăzi.

„Nu am avut nicio intenție de a sabota acțiunea cuiva. Va fi o activitate de informare asupra modului în care se derulează proiectele PNDL II, stadiul lucrărilor și mai ales problemele cu care se confruntă. Periodic ne vedem cu primarii pentru a ne informa și a transmite membrilor guvernului problemele din teritoriu”, susține senatorul PSD Virginel Iordache (foto).