Focuri de armă și 6.000 de pachete cu țigări de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră.

Duminică-după amiază, un echipaj din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina a observat  patru persoane care transportau  în spate, de la frontiera de stat spre localitatea Straja, mai multe colete voluminoase.

Oamenii legii au acționat pentru reținerea celor în cauză, dar în momentul în care bărbații au observat echipajul poliției de frontieră, au abandonat coletele și au fugit.

Persoanele în cauză nu s-au supus somațiilor legale prin voce, iar polițiștii de frontieră au tras şase focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată suspecții nu s-au oprit și au fugit în localitatea Straja.

La fața locului au fost descoperite patru colete cu țigări de proveniență ucraineană, care au fost transportate la sediul sectorului, unde,  în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 6.000 pachete cu țigări.

Țigările în valoare de 70.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Imediat, au fost anunțate şi autoritățile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.

Articolul precedentUn bărbat din municipiul Suceava, beat și cu permisul reținut, a avariat opt mașini parcate FOTO
Articolul următorTrei tineri au vandalizat nouă mașini parcate pe o stradă din municipiul Suceava FOTO