Peste 670 de sancțiuni, în valoare de peste 280.000 de lei, aplicate de polițiști în doar cinci zile. 49 de șoferi au rămas fără permise de conducere.

Astfel, în perioada 27-31 ianuarie, polițiștii suceveni au intervenit la 205 evenimente din care 149 au fost sesizate prin SNUAU 112.

În cadrul acțiunilor au fost constatate 126 de infracțiuni și au fost aplicate 672 sancțiuni contravenționale. Cele mai multe (569) au fost aplicate la regimul rutier, 63 pentru acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, iar restul  pentru fapte de altă natură. Valoarea sancţiunilor aplicate a fost de 286.851 lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de peste 13.000 lei.

În această perioadă au acționat zilnic șapte autospeciale radar pentru monitorizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor şi identificarea celor care încalcă legislația rutieră. Poliţiştii au reținut 49 de permise de conducere (patru pentru alcool, opt pentru viteză excesivă și 37 pentru depășiri neregulamentare și alte abateri) şi au retras 36 de certificate de înmatriculare.

„Urmare a intensificării activităţilor de patrulare, a activităţilor investigative desfăşurate şi a prezenţei sporite în teren a poliţiştilor, au fost prinşi în flagrant șase autori de infracţiuni, fiind dispuse măsuri preventive faţă de cinci persoane, alte 20 de persoane fiind cercetate în cadrul unor dosare penale. În aceeaşi perioadă au fost depistate patru persoane urmărite la nivel naţional”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt I.P.J. Suceava.

Articolul precedentSuceava. “Alege prioritățile orașului tău!”
Articolul următorPeste 800.000 de înnoptări înregistrate în primele 11 luni în județul Suceava, în creștere cu 12,4%