bucovina rădăuți

Bucovina Rădăuți a câștigat, sâmbătă, cu 0-1, partida disputată în deplasare cu Sănătatea Darabani, în etapa a opta a Ligii a III-a la fotbal.

Singurul gol al partidei Bucovina Rădăuți – Sănătatea Darabani a fost marcat în minutul 46 de Andrei Cerlincă.

Bucovina a început meciul în formula Puianu, Alecsandru, Vitu (c), Vișinar, Antonesei, Ciobanu, Cerlincă, Stănescu, Coroamă, Ungurianu, Stoian. Pe banca de rezerve s-au aflat Marcu, Bălan, Dănilă, Busuioc, Bosînceanu și Buziuc. Antrenori: Dorin Goian și Daniel Bălan.

Partida a fost condusă la centru de Valentin Lungu, ajutat la cele două margini de Andrei Diaconu și Cosmin Ciuban, toți trei din Iași. Observatorii partidei au fost Costică Manasă din Bacău și Ivan Toma din Bistrița.

Cu 18 puncte acumulate în cele opt etape disputate până acum, Bucovina Rădăuți a urcat pe locul al treilea în clasamentul Seriei I a Ligii a III-a la fotbal, ediția 2018/2019.

Rezultatele etapei a VIII-a:

CSM Râmnicu Sărat – KSE Târgu Secuiesc: 2-0
CSM Paşcani – FC Botoșani 2: 0-3
Metalul Buzău – CSM Roman: 1-0
Sporting Lieşti – Foresta Suceava: 0-0
Ştiinţa Miroslava – Şomuz Fălticeni: 2-1
Sănătatea Darabani – Bucovina Rădăuţi: 0-1
Ceahlăul Piatra Neamţ – Gloria Buzău: 0-1
Suporter Club Oţelul – CSM Focşani: 2-1

Articolul precedentFOTO. Accident feroviar pe raza localității Vama. Două persoane au fost rănite după ce un tren a lovit un utilaj forestier
Articolul următorUn elev de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava a obținut medalia de aur la Olimpiada Internațională de Astronomie din Sri Lanka FOTO