PSD Suceava a anunțat că îl susține pe Liviu Dragea în conflictul din partid

Filiala PSD Suceava s-a poziționat de partea președintelui Liviu Dragnea în conflictul intern din partid care va fi tranșat la CEx-ul de astăzi.

PSD Suceava a anunțat că își dorește „păstrarea structurii actuale a conducerii partidului”. Decizia a fost luată în ședința de vineri a organizației județene. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al organizației, deputatul Alexandru Rădulescu.

„Organizația Social-Democrată suceveană nu concepe divizarea PSD „în tabere”, categoric nu se alătură celor care inițiază disensiuni ce pot conduce la scindarea sau diminuarea forței acestui partid. Organizația social-democrată suceveană se poziționează alături de acel PSD cristalizat în mulți ani, se poziționează alături de acel PSD care în decembrie 2016 a câștigat încrederea marii majorități a românilor printr-un program de guvernare coerent care a deschis României, cetățenilor acestei țări, perspectivele unei evoluții social economice temeinice. Iar garanția implementării acestui program o reprezintă păstrarea structurii actuale a conducerii partidului, pastrarea guvernării și a majorității parlamentare social democrate – fapt realizabil doar prin menținerea unității PSD”, a transmis Rădulescu.

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, nu va participa la CEx-ul de la București. Filiala va fi reprezentată de senatorul Virgine Iordache. Unul dintre membrii guvernului Dăncilă, Valentin Popa, este susținut de organizația PSD Suceava. De altfel, senatorul Ioan Stan a fost întotdeauna perceput ca un apropiat al lui Liviu Dragnea.

Conducerea națională a PSD se întâlnește vineri pentru a tranșa soarta lui Liviu Dragnea. Șefului PSD i s-a cerut demisia printr-o scrisoare semnată de Firea, Stănescu și Țuțuianu. Programată pentru ora 12.30, ședința CEx a fost deja amânat cu jumătate de oră.

Articolul precedentFOTO. Amenzi și confiscări de material lemnos, în urma unor controale ale Gărzii Forestiere Suceava
Articolul următorFOTO. O combină agricolă a fost cuprinsă de flăcări, la Forăști