Program non-stop la Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava

aeroport zboruri suplimentare

Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava a început să funcționeze cu program non-stop pentru a opera și noile curse de noapte.

Începând cu prima zi a lunii iulie, Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava are program de funcționare permanent. Modificarea programului a fost necesară mai ales că numărul pasagerilor operați de aeroport este în permanentă creștere.

Decizia a fost luată în contextul în care zborul către Londra Luton va opera noaptea, respectiv va ateriza la Suceava la 03.45 și va decola spre Londra Luton la 06.10, zilnic, până în data de 16 septembrie.

„S-a dorit, pe această cale, decongestionarea fluxului de pasageri, atât în zona de check-in, în zona de îmbarcare, precum și traficul rutier din timpul zilei, Aeroportul depășindu-și deja capacitatea de procesare. Pentru a putea susține creșterea traficului aerian, dezvoltarea infrastructurii de aeroport rămâne o prioritate, lucrările la extinderea terminalului fiind în desfășurare”, au transmis reprezentanții Aeroportului.

Articolul precedentPetiție împotriva eutanasierilor din adăpostul de câini din Suceava
Articolul următorFurtună puternică cu grindină la Siret VIDEO