Preotul care, beat fiind, a accidentat mortal o femeie, a rănit grav o alta și a fugit de la fața locului s-a întors la catedră.

George Apetrei, preot la parohia „Sf. Mucenic Gheorghe” din Mitocu Dragomirnei, este și profesor la Liceului Tehnologic din Cajvana. După ce a stat în arest 90 de zile acesta s-a întors să le predea elevilor religia.

În cursul zilei de luni, 20 mai, rudele femeii care a fost accidentată mortal au protestat în fața liceului unde predă preotul. Acestea se întreabă cum este posibil ca omul care le-a omorât fiica și a abandonat-o în stradă să le vorbească elevilor despre Dumnezeu. Familia a luat legătura cu directorul unității de învățământ care le-a transmis că nu are cum să intervină în acest caz atâta timp cât preotul nu are nici o interdicție să predea.

sursă foto ziardesuceava

Protestatarii au dorit să stea de vorbă și cu George Apetrei, care se afla în școală, însă acesta a refuzat.

Tragicul accident a avut loc în luna noiembrie anul trecut, pe raza localității Mitocu Dragomirnei. Bărbatul a izbit violent cu mașina cele două femei, de 40 și 59 de ani, ambele din Mitocu Dragomirnei.

Victimele se întorceau de la serviciu acasă, ele fiind angajate ale Spitalului de Recuperare Neuropsihică din localitate. Preotul a fugit de la fața locului și polițiștii au găsit vehiculul implicat în accident chiar în curtea acestuia.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma impactului violent, femeia de 40 de ani, mamă a doi copii, a murit la scurt timp iar cealaltă a ajuns rănită la Spitalul Județean Suceava.

Articolul precedentUn șofer a fost încătușat după ce s-a urcat mort de beat la volan și a încercat să fugă de poliție
Articolul următorUn pasager a murit într-un autobuz TPL