foto arhivă

Un botoșănean urmărit general a fost prins pe raza localității Straja. Pe numele acestuaia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Lucrători din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, pe timpul executării unei misiuni specifice, în zona de responsabilitate, pe raza localității Straja, au oprit  în vederea stabilirii identității un bărbat care se afla la 500 de m față de linia de frontieră, cu oile la păscut.

În urma verificărilor specifice, s-a constatat că Ilie Constantin R., în vârstă de 29 de ani, domiciliat pe raza județului Botoșani, figura în bazele de date cu un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 18 luni, emis de către autoritățile române, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Botoșăneanul a fost predat unui echipaj din cadrul IPJ Suceava în vederea transportării și depunerii acestuia la Penitenciarul Botoșani.

Articolul precedentSucevencele Ionela Cozmiuc și Gianina Beleagă, desemnate cele mai bune sportive ale anului
Articolul următorȘoferul care a provocat accidentul mortal cu cinci victime de la Vadu Moldovei avea o alcoolemie uriașă