Pilotul Sorin Bochiș, transferat în stare gravă la Timișoara

pilot Sorin Bochiș Timișoara

Pilotul Sorin Bochiş, rănit grav în accidentul aviatic din judeţul Suceava, a fost transportat la Timișoara cu un elicopterul SMURD, la cererea familiei.

Starea pilotului Sorin Bochiş, rănit în accidentul aviatic din Frătăuţii Vechi, judeţul Suceava, s-a agravat. Acesta a fost transportat la Timișoara cu un elicopterul SMURD, la cererea familiei.

Şeful UPU-SMURD Iaşi, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, a declarat, vineri dimineaţa, că pilotul este în continuare în stare gravă, în comă.

„Pacientul a fost transportat aerian, la cererea familiei şi cu avizul medicilor, de la Secţia ATI a Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara. El se află în comă post-traumatism cerebral sever, este intubat, ventilat mecanis şi stabil hemodinamic”, a spus dr. Diana Cimpoeşu, pentru Mediafax.

Sorin Bochiş are 53 de ani şi este din Timişoara. Acesta lucra ca pilot în cadrul unei mari companii aeriene. El era și pilot de acrobații în cadrul Clubului de Aviaţie Cioca din Timişoara.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, în timpul unui zbor de antrenament pentru „Suceava Air Show 2018”, avionul lui Sorin Bochiş s-a ciocnit de cel al unui alt pilot, Cornel Marinescu, din Snagov, judeţul Ilfov, acesta din urmă fiind declarat decedat.

Articolul precedentBătrân accidentat mortal de o mașină, la ieșire din municipiul Suceava FOTO
Articolul următorSelim Benachour a jucat 15 minute în amicalul Foresta – Ayan Verești