Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au efectuat miercuri 31 de percheziții la domiciliile unor persoane bănuite că ar face parte dintr-o grupare specializată în contrabandă cu țigări. 29 de persoane au fost conduse la audieri.

Perchezițiile au fost efectuate în București și în județele Prahova, Ilfov și Suceava.

În urma perchezițiilor au fost ridicate peste 300.000 de țigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 250.000 de lei, tutun vrac și telefoane mobile.

Din cercetări a reieșit că, din anul 2017 și până în prezent, persoanele bănuite în cauză s-ar fi aprovizionat cu țigări provenite din spațiul extracomunitar, fără a deține documente legale.

Ulterior, le-ar fi distribuit și comercializat în diverse localități.

Pachetele de țigări ar avea aplicate banderole fiscale de marcaj, emise de autoritățile din Ucraina și Moldova.

29 de persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – I.P.J. Suceava, precum și jandarmi din cadrul B.S.I.J. București și Gruparea Mobilă Matei Basarab din Ploiești.

Sursă video Realitatea de Prahova

Articolul precedentIncendiu cu pagube de peste 100.000 de lei la un depozit de materiale de construcții din Vatra Dornei
Articolul următorO femeie din municipiul Suceava a fost găsită spânzurată în apartamentul ei