foto arhivă

Un depozit de materiale de construcții din municipiul Vatra Dornei a fost cuprins de flăcări marți noapte.

Incendiul a fost lichidat de militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei. Aceștia au intervenit la fața locului cu trei autospeciale de stingere, trei motopompe și o ambulanță SMURD.

La sosirea echipajelor, ardea clădirea depozitului, cu pericol de propagare la două hale învecinate.

Au ars acoperișul clădirii pe 100 mp, circa 600 mp parchet, 10.000 de rondele din polistiren, 10.000 de dibluri pentru polistiren, zece găleți de tencuială decorativă, cinci metri cubi lemn de foc și alte bunuri. S-au degradat 60 de metri liniari de tuburi din inox, 25 de găleți de tencuială decorativă, centrala termică, instalația electrică și două generatoare. Pagubele au fost estimate la peste 100.000 lei.

Pe  timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unui bărbat (personal de pază), în vârstă de 29 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, tânărul  și-a revenit  și nu a necesitat transportul la spital.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric,  generat de un conductor electric defect. Incendiul a fost lichidat după mai bine de trei ore.

Articolul precedentBătrân strivit sub un ATV, după ce a căzut într-o râpă FOTO
Articolul următorPercheziții în județul Suceava la suspecți de contrabandă cu tutun. 29 persoane conduse la audieri VIDEO