foto arhivă

Polițiștii au găsit într-un grajd o armă letală confecționată artizanal și fără inscripții, 17 tuburi cartuș cu capsele percutate, precum și 66 de gloanțe de calibre diferite.

În baza mandatului emis de Judecătoria C-lung Moldovenesc, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Suceava au efectuat joi o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 34 de ani, din comuna Izvoarele Sucevei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu figurează ca fiind posesor legal de arme și muniții.

La desfășurarea percheziției, au participat părinții bărbatului de 34 de ani, acesta fiind plecat la muncă pe raza județului Botoșani.

Bărbatul s-a ales cu dosr penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”.

De asemenea, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Suceava, l-au identificat pe un bărbat de 59 de ani, din comuna Șcheia, posesor al permisului de armă, ce nu s-a prezentat pentru prelungirea valabilității permisului și nu a depus arma deținută legal la un armurier autorizat în termen de zece zile de la expirarea acestuia.

Astfel, au fost ridicate și indisponibilizate: un permis de armă, un certificat de deținător, un pistol neletal și 35 de elemente de muniție neletală de calibru 9 mm.

Bărbatul de 59 de ani s-a ales cu dosar penal.

Articolul precedentAccident feroviar cu o victimă. Un autoturism a fost lovit de tren
Articolul următorCheile de la 89 de locuințe ANL au fost predate tinerilor beneficiari FOTO