Cheile de la 89 de locuințe ANL au fost predate, vineri, la Primăria Suceava, tinerilor beneficiari. Este vorba despre 80 de locuințe( 20 garsoniere și 60 apartamente) din noile blocuri ANL, construite în zona Metro și nouă locuințe în cartierul Burdujeni. 

 

 

 

Cheile locuințelor au fost înmânate de viceprimarii Lucian Harșovschi și Marian Andronache. “ Am avut plăcerea să înmânez cheile celor 89 de tineri care au accesat criteriile ANL.Totodată am stat de vorbă cu ei, le-am răspuns întrebărilor și le-am prezentat pașii următori care trebuie parcurși pentru a se putea muta în noua casă cât mai repede”, a precizat viceprimarul Lucian Harșovschi.

 

 

 

 

 

 

După un an de zile noii chiriași vor putea cumpăra aceste locuințe, prețul actual fiind de 1.578 de lei/mp. Astfel o garsonieră costa aproximativ 20.000 de euro iar un apartament cu două camere aproximativ 30.000 de euro. Locuințele vor putea fi achiziționate și în rate, cu un avans de 15 la sută.

Articolul precedentPercheziție în localitatea Izvoarele Sucevei. Polițiștii au confiscat o armă confecționată artizanal și mai multe gloanțe
Articolul următorBustul marelui om politic Iancu Flondor, dezvelit la Alba Iulia FOTO