Polițiștii de frontieră din catrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au confiscat țigări în valoare de peste 130.000 lei, după ce au tras patru focuri de armă.

Marți, în jurul orei 07.30, un echipaj al poliției de frontieră a observat, pe direcția localității Straja, mai multe persoane care transportau de la frontiera de stat către interiorul țării, colete voluminoase.

Oamenii legii au acționat pentru reținerea persoanelor în cauză, dar în momentul în care au observat echipajul poliției de frontieră, acestea au abandonat coletele și au fugit în direcţii diferite.

Pentru reținerea persoanelor care nu s-au supus somațiilor legale prin voce, polițiștii de frontieră au tras patru focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată cei în cauză nu s-au oprit şi s-au dispersat în localitatea Straja.

La fața locului au fost descoperite patru colete cu țigări. Imediat poliţiştii de frontieră au informat autorităţile de frontieră ucrainene despre eveniment.

Coletele au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 10.573 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 132.704 lei.

Țigările au fost confiscate, iar în cauză se efectuează cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracționale.

Articolul precedentGarda Forestieră Suceava a făcut cercetări în cazul mașinii fotografiată circulând în spatele unui camion cu bușteni
Articolul următorUn bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni