Parlamentarii PSD de Suceava au donat 12.000 de măști FFP2 și FFP3 căminului de bătrâni de la Bogdănești, Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihică Sasca Mică, spitalelor de la Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Fălticeni.

Înțelegând necesitățile și suferințele sucevenilor, precum și ale personalului medical din județul nostru cauzate de absența materialelor de protecție împotriva coronavirusului SARS-CoV-2, parlamentarii PSD de Suceava au reușit să doneze zilele acestea 12 000 de măști FFP2 și FFP3 celor aflați în nevoie. Acestea au fost distribuite căminului de bătrâni de la Bogdănești, Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihică Sasca Mică, spitalelor de la Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Fălticeni”, a transmis președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan.

Această acțiune a fost precedată de o donație în bani către spitalele de la Fălticeni și Suceava.

„Menționăm că vor urma și alte achiziții de materiale sanitare și de protecție care vor fi donate, la rândul lor, instituțiilor și persoanelor aflate în dificultate. Căutăm ca prin astfel de acțiuni să venim în întâmpinarea nevoilor reale ale sucevenilor care se confruntă cu epidemia de Covid 19, încercând să-i ajutăm pe aceștia să treacă mai ușor peste această perioadă extrem de grea pentru toți”, a transmis Ioan Stan.