Incendiu de proporții într-o gospodărie din satul Găinești, comuna Slatina, în noaptea de joi spre vineri.

Alarma de incendiu s-a dat în jurul orei 01.40, iar la fața locului au intervenit militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Slatina și Cornu Luncii,  cu patru autospeciale.

La  sosirea echipajelor, ardeau generalizat casa de locuit și anexele gospodărești construcții majoritare din lemn, existând pericolul de propagare la proprietățile învecinate. Incendiul a fost lichidat după mai bine de patru ore. Au ars casa de locuit, adăpostul de animale și depozitul de furaje, pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp. Au mai ars circa trei tone de furaje, bunuri casnice, documente personale și altele. În incendiu au pierit trei porci. Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de aproximativ 50.000 lei. 

Incendiul a izbucnit din adăpostul  de animale, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.”Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat un cal  și proprietățile învecinate”, a precizat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava. 

 

Articolul precedentBucovina Rădăuți – Gaz Metan Mediaș: 1-1 (7-8 după penalty-uri), în Cupa României
Articolul următorAutocisternă răsturnată pe calea ferată, la Iacobeni. Traficul feroviar este blocat FOTO