foto arhivă

În autoturism polițiștii au descoperit aproape 15.000 pachete cu țigări, în valoare de aproximativ 200.000 lei.

 

 

 

 

 

 

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție 3 Marginea, au interceptat joi seara un autoturism suspect. Oamenii legii au efectuat semnal de oprire însă șoferul nu s-a conformat și s-a procedat la urmărirea acestuia până pe raza orașului Solca.

Ulterior, autoturismul a virat spre comuna Iaslovăț (DN2K) unde din cauza vitezei excesive a derapat și s-a oprit în șanțul din partea stânga a carosabilului.

Imediat după accident, conducătorul auto a abandonat autoturismul și a fugit de la fața locului.

Polițiștii au descoperit în interiorului autoturismului marca VW Touareg, cu numere de înmatriculare provizorii, mai multe pachete de țigări. În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 14.720 pachete cu țigarete de proveniență extracomunitară și duty free, diferite mărci, în valoare de aproximativ 200.000 lei.

Țigările au fost confistate iar autoturismul marca VW Touareg, în valoare de circa 40.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul I.P.J Suceava.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, cu privire la comiterea infracțiunii de „contrabandă”, în vederea identificării autorului.

Articolul precedentÎn luna mai vor începe lucrările la noul terminal al Aeroportului Suceava
Articolul următorAutobuzele TPL Suceava, program prelungit în noaptea de Înviere