Polițiștii din Gura Humorului au fost alertați în dimineața zilei de joi cu privire la faptul că o femeie a căzut de la etajul II al unui bloc din localitate, fiind preluată de o ambulanță și transportată la spital.

Din cercetările ulterioare a rezultat că femeia a avut în acea dimineață un conflict cu soțul, însă victima a declarat ulterior că s-a aruncat singură pe geam, din cauza stării de nervozitate.

Soțul a declarat că se afla într-o altă încăpere, a auzit zgomotul produs de geam în timpul deschiderii, iar când a intrat în dormitor a văzut-o pe soția sa pe pervazul geamului, intenționând să sară. Bărbatul susține că a încercat să o oprească pe aceasta, prinzând-o de o mână, însă nu a reușit să o țină. Femeia a căzut într-o zonă cu vegetație abundentă, fapt care a atenuat duritatea impactului cu solul.

Femeia a fost transportată inițial la Spitalul orășenesc Gura Humorului, de unde a fost transferată la Spitalul Județean Suceava, în vederea efectuării unor investigații mai amănunțite.

Victima era într-o stare stabilă și nu părea să aibă leziuni grave.

Polițiștii au deschis un dosar penal privind infracțiunea de violentă în familie, încercând să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat în locuința în care cei doi stau cu chirie. 

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentClubul de Presă: Ministerul Digitalizării vrea să cenzureze presa. Cerem Guvernului să nu aprobe acest lucru!
Articolul următorMarşul antiviolenţă, antidrog, antitutun și de prevenire a accidentelor rutiere ,,Fii conștient, nu dependent”, pe străzile Sucevei