O femeie din județul Suceava a fost prinsă de polițiștii de frontieră cu aproximativ o sută de kilograme de chihlimbar, în valoare de aproximativ 100.000 lei.

Duminică noaptea, în jurul orei 23.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina, judeţul Suceava, au observat, la aproximativ 300 metri de linia de frontieră, mai multe persoane care transportau, spre localitatea Ulma, colete voluminoase.

Persoanele au fost somate verbal de către poliţiştii de frontieră, însă nu s-au supus, au abandonat coletele şi au fugit spre teritoriul statului vecin. Oamenii legii au identificat la faţa locului o femeie, cetățean român, H.A., în vârstă de 30 de ani, domiciliată pe raza județului Suceava, care nu-și justifica prezenta în zonă, precum şi patru colete voluminoase, despre care femeia a declarat că-i aparțin.

Femeia a fost condusă la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În urma examinării coletelor, polițiștii de frontieră de frontieră au descoperit aproximativ 100 kg de pietre de diferite dimensiuni, forme şi culori, posibil chihlimbar, a căror valoare s-ar ridica la suma de 100.000 lei.

Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării și urmează să fie trimise spre expertizare la un laborator de specialitate, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de complicitate la contrabandă în formă agravantă.

Articolul precedentUn tânăr din Vicovu de Sus s-a urcat beat la volan și a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor
Articolul următorJurnalistul sportiv Gheorghe Mazurașu, ales parlamentar în circumscripția majoritar românească din regiunea Cernăuți