sursă foto WOWBiz

O femeie de 59 de ani din localitatea Bilca a fost găsită fără suflare, căzută în zăpadă. Descoperirea macabră a fost făcută joi dimineață de o elevă care mergea la școală.

Fata și-a sunat imediat bunicul, care a sunat la 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Rădăuți, care a constatat faptul că femeia era deja decedată și nu au fost întreprinse măsuri de resuscitare.

Femeia locuia impreună cu fiul său pe raza comunei Bilca.  Aceasta era cunoscută ca și consumatoare frecventă de băuturi alcoolice, iar miercuri, în jurul orei 17.00,  a plecat de la locuință la un bar din localitate pentru a-și cumpăra băutură. Fiul acesteia locuia în altă cameră și nu și-a dat seama ca mama lui nu s-a mai întors acasă.

În urma examinării criminalistice a cadavrului  nu au fost identificate urme vizibile de violență, cauzele decesului urmând să fie stabilite în urma efectuării autopsiei medico-legale.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la morga Spitalul Municipal Rădăuţi.

Articolul precedentIncendiu în localitatea Măneuți. O gospodărie a fost cuprinsă de flăcări FOTO
Articolul următorUn bărbat din județul Mehedinți a fost reținut după ce a fost prins de polițiștii suceveni cu țigări de contrabandă