O femeie de 92 de ani, din comuna Bosanci, a ajuns la spital cu arsuri grave după ce a încercat să aprindă focul în sobă. Locuința bătrânei a fost curpinsă de flacări.

Femeia locuiește împreună cu fiica ei, care în momentul izbucnirii incendiului era plecată de la domiciliu. Astfel, miercuri, în jurul orei 10.00, un vecin a observat fum la locuința batrănei. Bărbatul a intrat în imobilul cuprins de fum. Acesta a găsit-o pe proprietară, căzută langă sobă, în strare de inconștiență și cu arsuri pe corp. Victima a fost scoasă de vecini din imobil, care au lichidat și incendiul, nemaifiind nevoie de intervenția pompierilor.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD care a preluat victima și a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava.  Bătrăna prezenta arsuri de gradele II, III și IV, pe 68 la sută din suprafața corporală.

Din cercetări a reieșit că femeia, fiind singură acasă a încercat să aprindă focul, la soba de gaz, moment în care în urma acumulărilor de gaz, camera a luat foc.

În urma incendiului a ars dintr-o singură cameră mobilierul (masă, scaun dulap) tâmplăria din lemn, valoarea prejudiciului neputând fi stabilită. Locuința nu era asigurată.

Articolul precedentO fetiță a ajuns la spital după ce a băut accidental benzină
Articolul următorDăncilă: Linia ferată de mare viteză Ploieşti – Suceava, pe lista proiectelor strategice dezvoltate în parteneriat public-privat