Doi minori, de opt și respectiv zece ani, au fost loviți de mașini într-o singură zi, în timp ce încercau să traverseze strada.

Primul accident a avut loc pe D.C. 70, din localitatea Ipotești, miercuri, în jurul orei 11.20. O șoferită de 32 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca BMW, ajungând în dreptul unui imobil, l-a surprins şi accidentat pe băiețelul de opt ani, localnic, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma impactului minorul a fost rănit și a fost transportat la Spitalul Județean Suceava. Copilul a rămas internat în Secția de Chirurgie Infantilă a unității spitalicești.

Al doilea accident a avut loc pe D.J. 290, din comuna Verești, miercuri, în jurul orei 11.50. Un localnic de 39 de ani, în timp ce conducea autoturismul marca Ford Mondeo, a surprins şi accidentat minorul de zece ani, din satul Hancea, pieton, care traversa drumul prin loc nepermis, în dreptul unui supermarket.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar ulterior li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Articolul precedentMetoda ingenioasă folosită de un contrabandist pentru a nu fi prins. Transporta țigările prin apa unui pârâu VIDEO
Articolul următorUn bărbat a plecat să taie lemne în pădure și a fost găsit mort în albia râului Suceava