Românii care nu au semnal puternic de internet de la routerele pe care le au în case caută tot felul de metode pentru a-l face să acopere o suprafață cât mai mare. Ce se întâmplă dacă pui folie de aluminiu peste routerul Wi-Fi din casă.

Dacă vă numărați printre cei care caută o soluție pentru a avea semnal puternic la internet în toată casa, oamenii de știință au descoperit o metodă foarte simplă pentru a face asta.

Pe lângă că metoda este una simplă este și una foarte ieftină. Tot ce aveți nevoie este un material pe care îl au foarte mulți oameni în bucătărie.

Studiul cercetătorilor de la Dartmouth College a ajuns la concluzia că folia de aluminiu poate fi folosită în mod eficient pentru a spori semnalul wireless în locuință. La fel și cutiile din aluminiu.

Oamenii de știință au descoperit că folosind folie de aluminiu, precum un „perete” poziționat în spatele routerului Wi-Fi, direcția de propagare a semnalelor wireless în interiorul caselor se poate controla. Astfel, se va îmbunătăți puterea semnalului wireless într-o anumită zonă a casei noastre.

Reflectorul realizat de echipa de cercetători a reuşit în teste să mărească semnalul wireless cu până la 55,1% în zonele în care s-a dorit mărirea puterii acestuia şi, în plus, a reuşit să reducă intensitatea semnalului wireless cu până la 63,3% în zonele vizate.

Articolul precedentGrevă japoneză începând de miercuri pentru membrii Sanitas. În ce unități se va desfășura protestul
Articolul următorProgramă Istorie Bac 2023. Materia de studiu pentru elevi