La data de 05.10.2022 o patrulă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a oprit pentru control pe DN2 în localitatea Oniceni, autoutilitatra condusă de un bărbat, care transporta material lemnos.

Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul transporta cantitatea de 5,6126 mc cherestea tivită de esență rășinoase.

Conducătorul auto a fost sancționat pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 4.882,962 lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Fălticeni.

 

 

La data de 05.10.2022 orele 10:30, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control raza localității, autoutilitara condusă de un bărbat, care transporta material lemnos.

Deoarece conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, polițiștii au solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul transporta cantitatea de 2,38 mc lemn foc de esență foioase, specia fag.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 412 lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Marginea.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentAnul european al tineretului: UE adoptă primul Plan de acțiune pentru tineret în cadrul acțiunii externe a UE pentru a consolida cooperarea cu tinerii din întreaga lume
Articolul următorAtât de beat că a căzut de pe bicicletă! Acum are și dosar penal