Judecătoria Suceava a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra locuinței educatoarei din Bosanci, județul Suceava, acuzată de violarea și agresarea sexuală a trei fetițe. Părinții victimelor solicită despăgubiri de 100.000 euro.

”În baza art. 249 alin.1, 5 și 7 Cod procedură penală dispune instituirea sechestrului asigurător asupra bunului imobil aparținând inculpatei Podolak Maria, până la concurența sumei de 100.000 euro reprezentând valoarea prejudiciului total pretins de parțile civile minore anonim 3 și anonim 4. Executorie. În baza art. 251 Cod procedură penală raportat la art. 220 alin.2 și alin 2 ind.1 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală dispune ca măsura asigurătorie să fie adusă la îndeplinire de către organele competente ale ANAF, sens în care se va comunica prezenta încheiere. Cu drept de contestație în termen de 48 de la comunicarea încheierii”, a decis instanța,

Amintim că cercetările în acest caz au început în decembrie 2021, însă femeia a fost arestată în ianuarie 2022. Acuzațiile de viol și agresiune sexuală au fost formulate de tatăl a două fetițe, după ce acesta fusese reținut de polițiști pentru că incendiase mașina educatoarei, drept răzbunare. În prezent, femeia se află sub control judiciar.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentUn sucevean a rămas fără permis în județul Bacău. Bărbatul circula cu viteză peste limita legală
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET